TEST / Zgjidh një engjëll dhe zbulo mesazhin që të udhëheq

Për njerëzit që besojnë në Zot dhe në gjithçka që ai përfaqëson, mesazhet nga qiejt janë shumë të vërteta dhe të rëndësishme sepse ato na udhëzojnë në jetë dhe mund të hedhin dritë në rrugën tonë në momentet kur ndjehemi më të humbur.

Këto mesazhe mund të na vijnë përmes mjeteve më të ndryshme. Ata përshtaten me rutinën tonë dhe mënyrën tonë të të jetuarit, në mënyrë që ata të mund të priten nga ne në mënyrën e duhur. Nëse besoni në fuqinë e këtyre fjalëve, ky test mund të jetë një mundësi e shkëlqyeshme për ju që të merrni një mesazh befasues për dhjetorin.

Engjëlli Nr. 1:
“Për shkak se ju jeni një krijim i Zotit, reflektoni cilësitë hyjnore të krijimtarisë, mençurisë dhe dashurisë”.
Dhjetori juaj do të jetë plot kreativitet, mençuri dhe dashuri. Do të eksploroni fusha të reja të vetëdijes suaj, do të zbuloni më shumë se kush jeni me të vërtetë dhe kjo do të rinovojë marrëdhënien tuaj me njerëzit. Jeta juaj do të bëhet shumë më origjinale, do t’ju ndihmojë të tërhiqni një person të ri në jetën tuaj, që do të jetë në krahun tuaj dhe do t’ju ndihmojë të jeni më të lumtur.

Engjëlli nr 2:
“Vazhdoni të pastroni motivimet tuaja në mënyrë që ato të jenë plotësisht të pastra dhe t’i shërbejnë rritjes tuaj të vërtetë.”
Ju jeni një person që gjithmonë përpiqet të evoluojë në jetë dhe, në dhjetor, do të merrni një nxitje të madhe për të vazhduar kërkimin e lumturisë tuaj. Zoti do të hapë dyert e reja në jetën tuaj që do t’ju lejojnë të bëheni më të lumtur dhe më të suksesshëm. Ky është një shpërblim për përpjekjet tuaja dhe zemrën tuaj të mirë. Shijojeni!

Engjëlli Nr 3:
“Çdo moment kushtuar lutjes është si një monedhë e futur në një llogari bankare”.
Lutja është mënyra jonë kryesore e lidhjes me qiejt dhe Zoti ju thotë se në dhjetor do të duhet të shpenzoni më shumë kohë për këtë aktivitet. Jeta juaj mund të jetë e zënë, por është thelbësore të merrni kohë për të biseduar me Perëndinë dhe për të forcuar besimin tuaj. Nëse filloni ta vlerësoni përsëri lutjen, po mbillni farën që do t’ju çojë në një realitet shumë më të begatë dhe më të bekuar.

Engjëlli Nr 4:
“Mendimet e përqendruara në dashuri janë të drejtuara drejt një përfundimi të lumtur.”
Ju jeni një mendimtar natyral, ndërtoni jetën tuaj ideale në mendjen tuaj dhe kaloni shumë kohë duke folur me veten, duke menduar gjithçka mund të bëni për të marrë atë që dëshironi. Mendimet tuaja mund të vlerësohen më tej nëse bazohen në dashuri. Dashuria i bën gjithë gjërat më të bukura dhe të lumtura. Në dhjetor, Zoti ju kërkon të vendosni më shumë dashuri në të gjitha mendimet dhe ëndrrat tuaja, kështu që realiteti juaj do të jetë shumë më i mirë nga sa mendoni.

TE TJERA