Histori suksesi, njihuni me shqiptarin arriti të diplomohet për pilot në Norvegji (Video)

Janë të shumtë shqiptarët që jashtë vendit të tyre kanë arritur suksese mjaft të mëdha.

 

Kronika e mëposhtme na njeh me një shqiptar të Kosovës, i cili është diplomuar në Norvegji për pilot.

 

Nehat Musa e kishte këtë profesion ëndërr fëmijërie, dhe sot duhet se e arriti.

 

TE TJERA

spot_img