Po këta kështu? Njihuni me shqiptarët që kanë bërë tatuazh Sali Berishë dhe këngëtaret

122

Ditëve të sotme, për shkak të rrjeteve sociale, fansat e VIP-ave bien edhe më shumë në sy.

PUBLICITET

Ama edhe cmendurirat e tyre janë shtuar edhe më shumë, duke lënë kështu shpeshherë pa fjalë gjithë publikun.

PUBLICITET