‘Virusi nuk ka këmbë, por përdor budallallëkun’, Rama ka një apel për të gjithë

112

I gjendur sot në Bovillë, për inspektimin e Ujësjellësit të Tiranës, Kryeministri Rama ka folur edhe për pandeminë. Ai theksuar edhe një herë se përdorimi i maskave është shumë i rëndësishëm në ambjentet e mbyllura.

 

Ai u shpreh se vi rusi nuk ka këmbë, por përdor budallallëkun, duke u referuar sjelljes së qytetarëve.

 

“Më vjen mirë që jemi sot këtu, dhe më vjen ndjesë për mos e filluar me ujin por me maskat. Shumë e rëndësishme që ajo të vendoset në mjedise të mbyllura. Për të mbrojtur veten e të tjerët. Shumë e rëndësishme që secili mos e hum basë vëmendjen nga numrat. Që e shikoni ishte e pritshme, por rriten.

 

Ndërkohë që në kushtet e reja të krijuara, o do mësohemi të bashkëjetojmë me këtë ar mik të paduk shëm ose do të biem vik tima të budallallëkut tonë. Lu ftën me budallallëkun do e bëjë secili, qeveria do bëjë maksimumin, por në luf tën me budallallëkun duhet ta bëjë individi nëse s’do të bjerë secili. Dhe një shprehje që e kam mësuar, ‘’Vir usi nuk ka këmbë, por përdor budallallëkun”, tha Rama.