E gjetën të pajetë në pyll, dalin detaje rrëqethëse për 16-vjeçaren shqiptare/ I fundit e takoi nj…

196

Rasti rreth vde kjes së shqiptares Maria, 16- vjecare, në Trikalla mbetet ende m ister dhe pa marrë një përgjigje serioze.

Vlen të përmendet se dosja e çështjes e formuar nga poli cia e departamentit të pol icisë Trikala nuk ka mbaruar ende, pasi ata janë në pritje të përfundimit të ekzami nimit m jekoli gjor dhe hetimit që do të zhvillohet në Larisa për të treguar nëse vajza e mitur vdiq nga v etëvrs ja, por edhe orët e vde kjes së saj.

Një tjetër fakt serioz është edhe ajo se 16-vjeçarja kishte shkuar në Po lici në Trikala disa herë, duke u bërë atyre disa ankesa, ndoshta pas disa problemeve ose fobive që mund të ketë pasur ajo gjatë kësaj periudhe.

Protothema.gr zbulon se 16-vjeçarja disa orë para vde kjes së saj, rreth orës 02.00 të mëngjesit, kishte qënë afër shtëpisë së saj me kushëririn e saj dhe shkëmbente mesazhe nga celulari saj me dikë.

Rreth orës tre në mëngjes, të dy u larguan nga zona e tyre në drejtim të Sheshit Trikala. Sipas informacioneve, atje takuan oficerin e po licisë 27 – vjeçar dhe më pas kushëriri i Marias u largua duke u kthyer në shtëpi, ndërsa pas disa orësh, 16-vjeçarja u gjet e vd ekur.

Lexo edhe:   Janë bërë 24 vite pa Fatmir Haklajn/ Motra e tij ngre gishtin nga Berisha: Do ta paguash