Prangoset polici i burgjeve, furnizonte automjetin e tij dhe të të afërmve me lekët e shtetit

164

Shërbimi i Kontrollit të Brendshëm të Bur gjeve ka vënë në pra nga një punonjës të Forcave Operacionale me ak uzën e vjed hjes së kryer duke shpërdoruar detyrën.

 

Nga hetimet e SHKBB ka rezultuar se polici me iniciale B.B ka përdorur kartën e furnizimit të karburantit të makinës së punës për furnizimin e makinës së tij private dhe të të afërmve të tij.