Duhet të keni kujdes nga këto shenja të horoskopit, ju tradhtojnë sa “hap mbyll” sytë

127

Disa prej shenjave të horoskopit janë më pak besnike në dashuri dhe kësaj here e kemi fjalën për gjininë mashkullore, të cilat mund ti lexoni më poshtë.

 

Shigjetari – Është një shenjë që e do aventurën dhe për fat të keq, shpesh nuk mendon për pasojat e veprimeve të veta. Pikërisht për këtë, bie shpesh në tundimin e tradhtisë.

 

Bricjapi – Bëhet fjalë për një karakter preciz dhe manipulator, që tradhton por vështirë se pikaset. Duke qenë një shenjë shumë e programuar, është e aftë të planifikojë një tradhti edhe në detajet më të vogla.

 

Dashi – Kjo është një shenjë instinktive, që i do aventurat dhe nuk arrin ta kontrollojë veten. E mira është që s’është shumë i zoti të fshehë tradhtinë.