Vjen njoftimi i rëndësishëm nga OSHEE-ja: Ja zonat ku do të ketë mungesë të energjisë elektrike

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se nesër dhe panesër do të ketë mungesë energjie elektrike në disa zona të Tiranës, për shkak të disa punimeve në një nga fiderat e NST Mëzez dhe punimeve në disa kabina.

 

Më datë 13 korrik energjia elektrike do të stakohet gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 në “Rruga e Dibrës”, pranë Medresesë, fshati Allgjatë. Sakaq, më 14 korrik energjia elektrike do të stakohet gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 në zonën “Mine Peza” dhe “Fortuzi”.

 

Njoftim për abonentët Tiranë:

 

Stakim, 13-14 korrik Për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Mëzez dhe punimeve në disa kabina në Tiranë, në datat 13-14 korrik do të stakohet energjia në këto zona

 

13 korrik 09:00-15:00 Pjesërisht “Rruga e Dibrës”, pranë Medresesë, fshati Allgjatë 14 korrik 09:00-12:00 Pjesërisht rrugët: “Mine Peza” dhe “Fortuzi” 12:00-15:00 Rruga “Mine Peza”

TE TJERA