Plazhe të mrekullueshme dhe vendpushime luksoze, ky është ishulli më i mirë në botë

Ishulli piktoresk i Palawan në Filipine është cilësuar si ishulli më i mirë në botë.

Palawan u shpall ishulli më i mirë në botë për t’u vizituar nga lexuesit e Travel + Leisure, si pjesë e ‘World’s Awards Best 2020’.

Nuk është hera e parë që ishulli e ka marrë këtë kurorë, dhe me siguri nuk do të jetë as e fundit.

Lexuesit morën në konsideratë peizazhin, aktivitetet, plazhet, ushqimin, atraksionet dhe kështu Palawan u rendit në krye.

Gjatësia e tij shkon në 270 milje dhe vetëm 25 milje në pikën më të gjerë, aq i madh sa të përhumbesh brenda tij, por njëkohësisht mund ta shohësh pjesën më të madhe.

Ai është i mbushur plot me plazhe të mrekullueshëm, limane të izoluara dhe vendpushime luksoze, duke e bërë atë vendin e përsosur për një pushim relaksues.

TE TJERA