Gjeni ekuacionin që po çmend rrjetet sociale!

178

Lojërat vizuale rrisin aftësinë për të vërejtur detaje të vogla, ose me fjalë më të thjeshta, fuqinë tonë të vëzhgimit.

 

Në ju sjellim një ekuacion i cili po i mundon të gjithë, por më një logjikë të fortë dhe një vëzhgim i përqëndruar , mund t’jua bëjë më të lehtë zgjidhjen. Rregulloni ekuacionin vetëm duke lëvizur një fije shkrepse. Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: