Fustani tejet i hapur gati sa nuk i zbulon gjithçka Zaimina Vasjarit

Zaimina Vasjari ka ngac muar imagjinatën e ndjekësve.

 

Këngëtarja e njohur shqiptare, Zaimina Vasjari, e ka nga cmuar rëndë imagjinatën e ndjekësve të saj. Edhe pse nënë ajo ka arritur që ti ruajë li njat tr upore pas lindjes, madje po u bën konkurrencë edhe artisteve të tjera shqiptare.

 

Këtë e ka dëshmuar edhe me paraqitjen e fundit ku fustani me ngjyrë të kuqe dhe tejet i hapur gati sa nuk i zbulon gjithçka. Zaimina ka kohë që nuk ka sjell ndonjë projekt të ri muzikor mirëpo po punon për biznesin e saj.

TE TJERA