Qëndroi për dy orë jashtë nën diellin e nxehtë, 25-vjeçarja e pëson keq në fytyrë/ Ja cfare i ndodhi

Një grua po u bën thirrje njerëzve që të ruhen vazhdimisht nga rrezet e diellit, pasi ajo e pësoi keq.

Fytyra e saj u ënjt aq shumë sa që për një farë kohë nuk ishte në gjendje as të hapte sytë.

Payton Williams përfundoi me ‘helmimin nga dielli’ pasi kaloi dy orë jashtë në nxehtësinë 27 ° C në prill.

Fytyra e 25-vjeçares u fry dhe sytë iu mbyllën. Payton, një kameriere që jeton në Oklahoma në SHBA, përdori dy antibiotikë të ndryshëm, por ënjtja vazhdoi të përkeqësohej.

Ajo e ndau këtë që i ndodhi më qëllim paralajmërimin për këdo që planifikon të kalojë kohë në diellin e verës, për të përdorur krem dielli, të veshë një kapelë dhe të qëndrojë i hidratuar.

Burimi:Ladbibl

TE TJERA