Ishin Dëshmitare të Jehovait/ Nëna me dy vajzat në Tiranë u vetëfl ijuan me besimin se do ringjallen

138

Detaje tro nditëse kanë dalë nga ngjarja që ka ndodhur në zonën e Kombinatit, në Tiranë.

 

Nëna me dy vajzat u gjetën në banesën e tyre, pasi djali i familjes sinjalizoi policinë se nuk kishte mundur të lidhej me ta në telefon dhe asnjëra nuk i kishte hapur derën e banesës.

 

Nëna me njërën nga vajzat u gjetën të paj eta, ndërsa vajza tjetër është dërguar në spital dhe është në gjendje të rëndë shëndetësore.

 

Nga informacionet paraprake, dyshohet se Zhaneta Josifi, Anisa Josifi dhe B.Jofisi janë vetëvr arë. Fqinjët kanë treguar për mediat se ata ishin Dëshmitare të Jehovait dhe dy shohet se janë vetëfli juar me besimin se do të ringjallen.

 

Më tr onditës është fakti se Anisa Jofisi mund të ketë hu mbur jetën disa ditë më parë dhe ata e kishin mbajtur në shtëpi duke pritur të ringjallet.