HYRJELAJMESHOWBIZShumë pak e dinë, por Marin Mema është djali i gazetares së...

Shumë pak e dinë, por Marin Mema është djali i gazetares së njohur

Marin Mema është një prej gazetarëve më të dashur në Shqipëri. Ai ka trajtuar shumë tema për sa i përket historisë dhe trashëgimisë shqiptare.

 

Në familjen e tij nuk është i vetmi Marini që është gazetar. E themi këtë pasi Marin Mema është djali i një gazetareje shumë të njohur.

 

Marin Mema është djali i gazetares Briseida Mema, e cila ka punuar dhe punon si korrespondente e AFP-së në Shqipëri.

 

Nëna e Marin Memës ka fituar edhe urdhrin e Kalorësit të Legjionit të Nderit për punën e saj. Epo tani e kuptoni Marin Mema ka pasur kujt t’i ngjajë.

 

 

TE TJERA

spot_img