Ja zonat që nuk do kenë energji sot, OSHEE jep njoftimin e rëndësishëm për qytetarët

203

Ditën e sotmedisa lagje në Tiranë do të jenë pa energji elektrike. Sipas OSHEE pa energji do të jenë pjesërisht “Muhamet Gjollesha”, rruga “Sandër Prosi”.

PUBLICITET

 

Njoftimi:

Pershendetje. Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 23 qershor

 

Për shkak të remontit të planifikuar në disa fidera të NST Selitë, në datën 23 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-11:00 dhe 11:00-13:30 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

 

Pjesërisht rruga “Muhamet Gjollesha”, rruga “Sandër Prosi”

PUBLICITET