DY DJEMTË E SHKODRËS RRËFEJNË DRAMËN E JETËS

239

Spartak Sofija dhe Albert Rrekaj janë të ftuar dje në emisionin “Zonë e Lirë”. Ata janë dy jetimë nga Shkodra. “Unë u rrita jetim, mbarova 9-vjeçaren. Për fat të mirë, më birësoi një italiane dhe më futi prapë në shkollë.

Apeli jonë është që, meqë ky emision njihet, po diskutohet shumë tema e dhunës seksuale tek jetimorja e Shkodrës.

Për mua nuk janë të vërteta se çdo konvikt ka edukatore dhe ka roje. Jemi rritur ne me ta, do e kishim marrë vesh. Duhet të kesh fakte”, ka thënë Alberti, duke iu referuar rastit të Adrianës,

e cila denoncoi disa javë më parë dhunën seksuale që kishte përjetuar tek jetimorja në Shkodër vite më parë. Lexo më shumë tek ZONEELIRE.AL