I propozuan live në mes të emisionit, ja çfarë ndodhi me moderatoren

181

Moderatorja e njohur Alesia Bami ka marre nje propozim ndryshe ne skene, live në emision, dhe jo një propozim dosido, por “serioz”.

 

Në rubrikën “Trotuar”, në “E diell”, ku po flitej për martesat, një propozim i tillë i ka ardhur dhe moderatores.

“Kam diçka tepër ser ioze dhe zyrtare. Na ka ardhur në redaksinë tonë një kërk esë zyrtare për martesë për Alesia Bamin. Zotëria ka dërguar emër, mbiemër dhe kërkon të dhëna për vajzën. Nuk jemi agjenci martesore, por presim një përgjigje nga Alesia”, tha moderatori Edi Manushi.

 

“Do ta marr për bazë shumë shpejt”, u përgjigj Alesia me humor.