HYRJELAJMESHOWBIZMbërrin propozimi për martesë drejt saj, Alesia Bami jep përgjigjen “që nuk...

Mbërrin propozimi për martesë drejt saj, Alesia Bami jep përgjigjen “që nuk pritej”

“Martesë në moshë të vogël apo të madhe”, është një nga dilemat më të mëdha të të rinjve sot. Kjo temë u trajtua dhe në rubrikën “Trotuar” në emisionin “ E Diell”.

Teksa po flisnin për martesën, drejtuesi i emisionit Edi Manushi tregoi se në redaksi ka mbërritur një kërkesë martese për Alesia Bamin.

E pyetur nga Manushi në lidhje me këtë propozim, Alesia u shpreh me humor se do ta marrë për bazë shumë shpejt.

TE TJERA

spot_img