Dashuria, puna dhe financat/ Horoskopi javor, 15-21 Qershor 2020

320

Dashi

Puna: Nëse keni lindur në shenjën e Dashit, keni një javë plot angazhime përpara. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme të planifikoni gjithçka paraprakisht. Mundohuni të përdorni çdo situatë ose mundësi të re në mënyrën më të mirë për ju. Suksesi juaj këtë javë mund të arrihet vetëm përmes një organizimi të mirë nga ana juaj. Kini kujdes se çfarë vendimesh merrni këtë javë dhe çfarë premtimesh ju merrni. Shmangni vetëbesimin. Përdorni tendencat e favorshme të javës për t’u përqëndruar në përmbushjen e emërimeve të humbura ose të vonuara.

Dashuria: Kjo do të jetë një javë e mbarë për dashuri.Familjarët e kësaj shenje të zodiakut do të jenë në gjendje të arrijnë dhe ruajnë mirëkuptimin me bashkëshortin e tyre. Këtë javë do të zhgënjeheni nga lajmet e papritura që lidhen me një person që e njihni personalisht.

Financat: Kjo do të jetë një javë e mbarë për dashuri.Familjarët e kësaj shenje të zodiakut do të jenë në gjendje të arrijnë dhe ruajnë mirëkuptimin me bashkëshortin e tyre. Gjatë kësaj jave ju mund të prisni një zhvillim të mirë të çështjeve tuaja të parave ose sukseseve të lidhura me paratë. Do të keni të ardhura më të mira ose do të ketë një mundësi për punë shtesë. Përmirësimet financiare do t’ju lejojnë të zgjidhni probleme të ndryshme ose pagesa.

Demi

Puna:Nëse keni lindur në shenjën e Demit, do të lindë një mundësi e re për ju këtë javë. Mund të shfaqet pasi të merrni një lajm të mirë (të favorshëm) që do të ketë lidhje me një mik apo person të afërt me ju. Gjatë kësaj jave do të keni mundësinë për të zgjidhur një problem që ju ka sjellë tensione ose ankth në javët e fundit. Ajo që do të arrini në këtë plan do të jetë më shumë nga sa prisnit. Do të jetë e rëndësishme të shihni gabimet tuaja dhe lëshimet tuaja në këtë situatë për të mos përsëritur ato në të ardhmen.

Dashuria: Kjo do të jetë një javë interesante për komunikim me njerëz nga afër dhe larg. Kjo javë do të mbahet mend me një mbledhje të veçantë në shtëpinë tuaj ose në shtëpinë e miqve ose të afërmve tuaj. Java do të jetë e favorshme për përvojat romantike, për gjetjen e një partneri serioz dhe për kontakte të reja me njerëz nga distanca të ndryshme. Shumë emocione do të përjetohen përmes njohjeve tuaja të reja.

Financat: Gjatë javës do të merrni një lajm të rëndësishëm në lidhje me të ardhurat e ardhshme financiare. Ky do të jetë një kohë e mirë për të nënshkruar një kontratë financiare ose dokumente.

Binjakët

Puna: Nëse keni lindur në shenjën e Binjakëve, këtë javë do të keni pritshmëri për ngjarje të ndryshme, zhvillimin e të cilave do të ndiqni nga afër. Ju do të keni më shumë të ngjarë të dëshmoni ngjarjet e javës sesa pjesëmarrësit e drejtpërdrejtë. Prania, vendimet ose veprimet e një gruaje (të afërm, mik, koleg) do të provokojnë ngjarje ose vendime në jetën tuaj. Ata mund të takohen me mosmiratimin tuaj në fillim, por nëse jeni të durueshëm, do të zbuloni se këto gjëra kanë kuptim.

Dashuria: Një takim ose ftesë për një mbledhje mund të krijojë gjendjen shpirtërore, një rast për të blerë një dhuratë ose për të pasur përvoja të këndshme. Nëse keni një ndjenjë që gjërat po shkojnë prapa në jetën tuaj, kjo përfundimisht do të jetë një pamje mashtruese e situatës reale në jetën tuaj. Zhvillimi i ngadaltë i disa ngjarjeve gjatë kësaj periudhe do të shoqërohet me pritjen e shfaqjes së rrethanave të caktuara që do të jenë të rëndësishme për zhvillimin e planeve dhe qëllimeve tuaja.

Financat: Gjatë javës, ju mund të mund të fitoni para nga puna ose nga marrëdhëniet e tjera që keni me njerëzit përreth jush. Java do të jetë e favorshme për të blerë ose për të bërë aktivitete të tjera pronësore në lidhje me shtëpinë në të cilën jetoni.

Gaforrja

Puna: Nëse keni lindur në shenjën e Gaforres, keni një javë përpara jush që do të favorizojë udhëtimin në lidhje me zhvillimin e kontakteve të vjetra dhe të reja me njerëz nga lokalitete të ndryshme. Do keni një dëshirë për një javë aktive shoqërore. Kjo javë do të jetë një kohë e mirë për të organizuar dhe përgatitur për një udhëtim të ardhshëm, veçanërisht nëse është jashtë vendit ose duke qëndruar diku për një qëndrim më të gjatë. Këtë javë do të keni besim se do të keni mundësi të bëni shumë punë, se keni energji dhe kohë për ta bërë këtë.

Dashuria: Në jetën tuaj të dashurisë do të keni lehtësi të arrini harmoninë dhe mirëkuptimin, veçanërisht nëse keni një lidhje të ndershme dhe të sinqertë me partnerin tuaj. Njohjet e reja do të jenë interesante këtë javë. Shpesh ata do të jenë me njerëz të çuditshëm, të cilët do të provokojnë tek ju një interes më të madh për ta. Sigurisht, do të keni edhe disa momente të vështira, pasi ato do të lidhen me situata të papritura, stresuese në jetën tuaj të përditshme.

Financat: Në lidhje me stabilitetin financiar ose paqëndrueshmërinë, të gjithë do të jenë të ndryshëm. Gjëja e rëndësishme është që kjo javë do të jetë një kohë e suksesshme dhe konstruktive për ju. Shpresoj ta përdorni me mençuri, pa u angazhuar për gjëra parëndësishme.

Luani

Puna:Gjatë javës, bëni gjërat një nga një për tu përgatitur mendërisht dhe fizikisht për një ngarkesë më të madhe pune në të ardhmen e afërt. Merrni më shumë kohë për aktivitete dhe mbledhje të këndshme me njerëz nga të cilët keni diçka për të mësuar, diçka për të folur dhe diçka për të ndarë.

Dashuria: Gjatë javës do të pësoni një humbje ose një ngjarje tjetër të pakëndshme në lidhje me miqtë ose të afërmit tuaj. Lajmet e pakëndshme që lidhen me një person që njihni do t’ju habisin, por në përgjithësi kjo ngjarje nuk sjell shumë dramë. Kjo javë do të jetë e favorshme për planet dhe angazhimet që lidhen me fëmijët, për të punuar me fëmijë, për të udhëtuar me fëmijë dhe më shumë.

Financat: Këtë javë, shumë do të jenë të kënaqur me paratë që do të marrin përmes një dokumenti. Ju mund të jeni të kënaqur me lajmet për një rritje të ardhshme të të ardhurave tuaja. Ky do të jetë një kohë e mirë për të zgjidhur dokumentet dhe kontratat financiare ose bankare.

Virgjëresha

Puna: Nëse keni lindur në shenjën e Virgjëreshës, keni një javë përpara vetes në të cilën do të angazhoheni për vendime ose ndryshime të rëndësishme. Mos kini frikë nga gjërat e reja në jetën tuaj. Jini të durueshëm, ndërtoni gjëra të reja në jetën tuaj duke iu përshtatur ndryshimeve të reja ku jetoni ose punoni. Ky është procesi juaj evolucionar, kështu që mos shkoni kundër tij. Java do të jetë një zhvillim i favorshëm i çështjeve gjyqësore ose ligjore.

Dashuria: Kjo javë do të jetë e rëndësishme për përgatitjen dhe zbatimin e detyrave dhe planeve tuaja të rëndësishme që lidhen me shtëpinë që keni ose familja juaj. Ngjarjet në lidhje me fejesën, martesën, ditëlindjen, përvjetorin, etj janë të mundshme. E kaluara do t’ju kujtojë veten përmes takimeve të ndryshme, bisedave, marrëdhënieve ose problemeve të pazgjidhura.

Financat: Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë e rëndësishme të merrni kohën për të balancuar dhe planifikuar burimet tuaja financiare. Përqendrohuni në pagesa dhe detyrime financiare të papaguara.

Peshorja

Puna:Nëse keni lindur në shenjën e Peshores, këtë javë vështirësitë në jetën tuaj nuk duhet t’ju trembin ose ndalin veprimet tuaja. Përshtatuni sa më shpejt që të jetë e mundur me ndryshimet ose rrethanat e reja në jetën tuaj. Planet tuaja po ecin në drejtimin e duhur, pavarësisht pengesave që duhet të kaloni.

Dashuria: Jeta juaj e dashurisë nuk do të jetë e mërzitshme, por prapë do të varet nga kë kërkoni dhe për çfarë. Mundohuni të shijoni ato që keni në këtë moment dhe të shmangni iluzionet ose të ndiqni dëshirat dhe tekat tuaja.

Financat: Të lindurit e kësaj shenje do të përballen me një situatë të ndërlikuar përsa i përket financave. Shpenzimet e panevojshme do të krijojnë një gjendje të rëndë ekonomike.

Akrepi

Puna:Nëse keni lindur në shenjën e Akrepit, këtë javë do të duhet të merrni një vendim dhe ta zbatoni shpejt atë. Kjo javë nuk është për të humbur kohë duke menduar per gjera qe nuk do t’ju çojnë askund. Një pasivitet i tillë nga ana juaj mund të krijojë një kaos të padëshiruar në jetën tuaj këtë javë. Problemet, aty ku ndodhin, do të vijnë për shkak të mungesës së veprimit aktiv nga ana juaj. Kjo javë mund të jetë shumë e suksesshme për ju, por gjithçka do të varet nga shpejtësia e veprimeve tuaja, në kapjen e shanseve që do të lindin.

Dashuria: Ju jeni gati të takoni njerëz të rinj që do të jenë të rëndësishëm për veprat tuaja. Bisedat ose takimet me ta nuk duhet të nënvlerësohen. Veprimet e njerëzve të rinj në jetën tuaj këtë javë (të mira ose të këqija) nuk do të jenë aksidentale. Shmangni njerëzit që janë keqdashës ose ziliqarë, nëse veprimet e tyre janë të drejtuara kundër jush ose kundër njerëzve të tjerë.

Financat: Do të ketë një rritje të të ardhurave që do të vijnë ose nga buxheti juaj ose nga dikush tjetër.Gratë duhet të jenë të kujdesshme kur marrin para ose punojnë me dokumente financiare. Ndaj ju këshillojmë të shpenzoni me kujdes.

Shigjetari

Puna: Nëse keni lindur në shenjën e Shigjetarit, këtë javë do të keni shqetësime të ndryshme që lidhen me punën ose jetën tuaj personale. Ju mund t’i kushtoni shumë më tepër rëndësi disa prej frikave ose përvojave tuaja. Në këtë mënyrë ju do të krijoni siklet emocionale për njerëzit përreth jush.Këtë javë do të përjetoni një sërë ngjarjesh të pritura dhe të papritura që lidhen me udhëtimet. Kontaktet tuaja personale ose profesionale jashtë vendit ose me të huajt do të kenë një zhvillim të mirë.

Dashuria: Nëse keni lindur në shenjën e Shigjetarit, këtë javë do të keni shqetësime të ndryshme që lidhen me punën ose jetën tuaj personale. Ju mund t’i kushtoni shumë më tepër rëndësi disa prej frikave ose përvojave tuaja. Në këtë mënyrë ju do të krijoni siklet emocionale për njerëzit përreth jush. Kjo javë sugjeron të keni më shumë biseda ose mesazhe me njerëz afër dhe larg. Do të ketë disa momente interesante në marrëdhëniet tuaja personale, por këtë javë shmangni të qenit parti aktive. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të jetë mirë të lini të tjerët të drejtojnë lidhjen tuaj. Kjo është veçanërisht e vërtetë për lidhjen tuaj të dashurisë. Njohjet e reja me njerëzit e lindur nën shenjën e Binjakëve, Ujorit ose Peshores do të zhvillohen akoma. Një ngjarje me një vajzë ose një grua do t’ju befasojë.

Financat: Kontaktet tuaja personale ose profesionale jashtë vendit ose me të huajt do të kenë një zhvillim të mirë.Këtë javë, do të merrni në konsideratë disa blerje të ardhshme për ju ose shtëpinë tuaj dhe do të përpiqeni të planifikoni mirë buxhetin tuaj për të shmangur vështirësitë e mundshme.

Bricjapi

Puna: Nëse keni lindur në shenjën e Bricjapit, këtë javë do t’ju surprizojë me fat ose një shans të lidhur me diçka që do të jetë e rëndësishme për zhvillimin tuaj të ardhshëm. Surprizat do të jenë padyshim të këndshme, veçanërisht nëse jeni të gatshëm të shfrytëzoni këtë mundësi të re. Kjo javë sjell mundësi për të rifilluar njohuritë e harruara ose marrëdhëniet e prishura.

Dashuria:Nëse keni lindur në shenjën e Bricjapit, kjo javë do t’ju surprizojë me fat ose një shans të lidhur me diçka që do të jetë e rëndësishme për zhvillimin tuaj të ardhshëm. Surprizat do të jenë padyshim të këndshme, veçanërisht nëse jeni të gatshëm të shfrytëzoni këtë mundësi të re. Kjo javë sjell mundësi për të rifilluar njohuritë e harruara ose marrëdhëniet e prishura. Kjo javë do të sigurojë një mundësi për të bashkuar prindërit me fëmijë që jetojnë ose punojnë në një qytet ose vend tjetër. Në fakt, shumë familje të ndara tani do të jenë në gjendje të ribashkohen për një sërë arsyesh. Jeta juaj e dashurisë do t’ju kërkojë të merrni disa vendime ose të bëni marrëveshje të veçanta me partnerin tuaj.

Financat: Java do të jetë e favorshme për zhvillimin e çështjeve financiare, zhvillimi i të cilave filloi një javë ose dy më parë. Një ofertë me të ardhura shtesë mund të lindë, ka shumë të ngjarë nga njerëzit me të cilët punoni ose keni ndonjë interes të përbashkët.

Ujori

Puna:Nëse keni lindur në shenjën e Ujorit, keni një javë përpara vetes në të cilën do të përqendroheni në zbatimin e përgjegjshëm të planeve dhe detyrave tuaja. Shumë nga rrethanat që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve do të funksionojnë në favorin tuaj dhe ju do të duhet të përdorni mirë ato.Kjo do të jetë një javë e mbarë për organizimin e zbatimit të planeve të rëndësishme, për të cilat do të përqendroheni në disa muajt e ardhshëm të vitit. Java ka një ngjarje ose incident të pakëndshëm që përfshin një person në rrethin tuaj të miqve, fqinjëve ose kolegëve.

Dashuria: Kjo javë do të jetë bujare përsa i përket përvojave pozitive në dashuri. Detyrat e shtëpisë dhe angazhimet tuaja do të jenë përparësia juaj, por ato do të jenë kryesisht rutinë dhe nuk ka gjasa që të lindë një situatë e pazakontë. Marrëdhëniet tuaja të dashurisë dhe miqësisë do të jenë baza e përvojave interesante. Java ka një ngjarje ose incident të pakëndshëm që përfshin një person në rrethin tuaj të miqve, fqinjëve ose kolegëve.

Financat: Shpenzimet e kota që do të bëni do të ndikojnë në buxhetin tuaj megjithatë në fundjavë do të keni mundësi të rikuperoheni. Do të keni mundësinë të shtoni të ardhurat tuaja nëpërmjet një burimi tjetër që nuk është puna.

Peshqit

Puna:Nëse keni lindur në shenjën e Peshqve, keni një javë përpara jush që do të keni mundësinë për të arritur rezultate konkrete në punën ose karrierën tuaj. Bëni gati për një javë punë të vështirë dhe shpenzoni më pak kohë për argëtim. Gjatë këtyre shtatë ditëve ju do të jeni në gjendje të realizoni planet tuaja në lidhje me shtëpinë tuaj ose pronën që posedoni. Gjatë javës, disa prej jush do të ndryshojnë marrëdhëniet tuaja profesionale me kolegët ose klientët për shkak të rrethanave të ndryshme në jetën e tyre ose mënyrat e punës.

Dashuria: Javën paralajmëron një ngjarje e rëndësishme që lidhet me një vajzë ose grua që jeton larg jush. Gjatë javës, disa prej jush do të ndryshojnë marrëdhëniet tuaja profesionale me kolegët ose klientët për shkak të rrethanave të ndryshme në jetën e tyre ose mënyrat e punës. Miqësitë tuaja do të kenë një zhvillim interesant, pasi patjetër do të keni një dëshirë për më shumë jetë shoqërore, për biseda ose takime (edhe nëse ato janë vetëm në internet). Ëndrrat tuaja këtë javë do t’ju japin shenja të së ardhmes suaj.

Financat:Nëse keni lindur në shenjën e Peshqve, keni një javë përpara jush që do të keni mundësinë për të arritur rezultate konkrete në punën ose karrierën tuaj.Bëhuni gati për një javë punë të vështirë dhe shpenzoni më pak kohë për argëtim. Financat do të jenë të mira dhe fati këtë javë do t’iu buzëqeshë në këtë fushë.