Sa shpejtë mund të gjeni breshkën që dallon nga të tjerat?

160

Shikoni se a mund të gjeni breshkën që ka një ndryshim nga ato të tjerat në fotografi. Sa shpejtë mund ta gjeni breshkën në enigmë? Shikoni se sa kohë ju duhet, 15% e njerëzve mund ta gjejnë për 10 sekonda.

 

Nëse akoma nuk mund të gjeni breshkën që ka një ndryshim të vogël nga të tjerat që janë në fotografi, më poshtë gjeni përgjigjen e duhur dhe shikoni se sa afër ishit me një përgjigje të sakt.