Bazohuni në njohuritë tuaja personale dhe gjeni se çfarë nuk shkon në këtë foto

80

Të jesh vëzhgues do të thotë të shikosh gjithçka rreth teje (njerëzit, situatar, ngjarjet, etj.) e më pas të mendosh në mënyrë kritike për ato që sapo ke parë.

- PUBLICITET -

Shkathtësia për vëzhgimin e gjërave është shumë e rëndësishme në jetën tonë të përditshme pasi forcon aftësinë për të bashkëvepruar me të tjerët dhe për t’iu përgjigjur botës në një mënyrë të përshtatshme.

Ne kemi përgatitur një enigmë e cila do testojë aftësitë tuaja vëzhguese. Gjeni çfarë nuk shkon në këtë foto?

Nëse nuk e gjeni dot përgjigjen e keni më poshtë: Edhe pse është një foto ngatërruese ne e dime se arinjtë polar jetojnë në Polin e Veriut ndërsa pinguinët jetojnë në Polin e Jugut.

- PUBLICITET -