“Pse më ndërpret”, Rama nxehet me gazetaren: Isha duke folur, ç’a ke…

157

Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës pas takimit me opozitën parlamentare ka debatuar me një gazetare. Rama ishte duke folur por është ndërprerë dhe për këtë është revoluzar. Pas kërkimit të ndjesës, Rama është tërhequr dhe ka vijuar fjalën e tij.

- PUBLICITET -

Gazetarja: Pse nuk pritët dhe opozitën…

Rama: Më fal pse më ndërpret, ç’a ke që më ndërpret, isha duke folur?

Gazetarja: Ndjesë, vazhdoni

Rama: Ndjesa pranohet, vazhdoni ju pyetjen tani.

Debati u bë pas takimit që opozita parlamentare pa pasur me Kryeministrit Edi Rama. Pas takimit që zgjati më shumë se 100 minuta, deputeti Myslim Murrizi u shpreh se ata nuk do e votojnë marrëveshjen nëse nuk plotësohen kushtet e tyre. Nga ana tjetër Rama tha se në tryezë u hodhën akuza në bllok se po tentohen të blihen deputetë, por shtoi se kjo gjë nuk ndodh. Më tej i bëri thirrje Bashës që të bashkonin forcat dhe të arrihej në një konsensus të plotë.

- PUBLICITET -