Vdes në spital “daja” i gr abitjes së Rinasit, Ragip Hajdini

169

Ndërron jetë në spital “daja” i gra bitjes së Rinasit, Ragip Hajdini.

Burimet bëjnë me dije se ai vu ante nga kanceri dhe prej 4 ditësh ishte i shtruar në spitalin e Traumës në Tiranë.