Përmes këtij testi, do të zbuloni llojin e partnerit që ju bën të lumtur!

159

Ky test zbulon karakteristikat që nënndërgjegjja juaj i konsideron tërheqëse te një burrë. Gjëja e parë që shihni në imazh do të zbulojë llojin e partnerit që do t’ju bëjë të lumtur!

 

Nëse keni parë:

 

Zog

Nëse gjëja e parë që patë ishte një zog, me shumë mundësi do të keni nevojë për një partner serioz dhe metodik, të tipit “i duhuri”, lloji që do t’ju habisë me dhurata, udhëtime, i cili dëshiron të paguajë faturat dhe t’ju mbajë në “krahët” e tij.

 

Një fytyrë

Mendje hapur, interesantë, krijues dhe të mirë me jetën. Këto janë karakteristikat e partnerit tuaj ideal. Ky njeri i magjeps të gjithë me karizmin dhe buzëqeshjen e tij dhe me siguri do ta bëjë jetën tuaj më të lehtë dhe më të gjallë. Në çdo kohë ai do të bëjë çmos që ju jeni të lumtur 24 orë në ditë.

 

Lule

Kjo tregon se keni nevojë të njihni një njeri të zakonshëm, i cili merret vetëm dhe ekskluzivisht me ndërtimin e një jete të sigurt. Ju nuk imagjinoni shumë aventura ose udhëtime, pasi e konsideroni më të rëndësishme të kaloni një fundjavë me të, në shtëpi, sesa të eksploroni botën.