“Një e dielë e veçantë në familjen tonë”, si rrallë herë Basha ndan foto me prindërit dhe vëllain

324

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka publikuar foto të prindërve të tij dhe vëllait.

Basha shkruan se kjo është një ditë e rëndësishme për familjen, pasi e ëma ka datëlindjen.

“Një e diel e veçantë për nënën time dhe një nga ditët më të lumtura për mua, vëllain tim dhe babain tonë, tek i uruam njeriut tonë më të dashur ditëlindjen. Nga ky gëzim i familjes tonë ju uroj të gjithëve një të dielë të gëzuar!”, shkruan Basha.