“Gruaja ime rrezikoi të hu mbiste fëmijën në sfidën me Serbinë”, rrëfehet Andi Lila

161

I ftuar në emisionin “Pop Culture” këtë radhë ka qenë ish-futbollisti i Kombëtares, Andi Lila. Ndër të tjera mbro jtësi u pyet nga drejtuesja e emisionit se kush ishte moderatorja më se ksi e futbollit në Shqipëri dhe ai u pergjigj: “Moderatorja sportive më seksi në Shqipëri është Ilda Bejleri, meqë e kam edhe shoqe”.

 

Sigurisht që gjatë intervitës Andi Lila u pyet edhe për shumë tema të tjera ku nuk mund të mungonte edhe nde shja në Serbi. Në lidhje me këtë temë Lila u përgjigj: “Kur ishim në Serbi duke luajtur gru aja ime ishte shta tzënë dhe shkoi në spital pasi rrez ikoi të hu mbiste fëmijën”. Momenti që mbroj tësi i Tiranës nuk do ta harrojë kurrë është goli ku ndër Interit në San Siro. “I shënova gol Interit në San Siro dhe do ja tregoj edhe fëmijëve të mi atë gol” shprehet duke qeshur.

 

Por përsa i përket aventurës me Parmën lojtari i Tiranës tregon se ishte një nga momentet e tij më të kë qija. “Kur u trans ferova te Parma klubi kishte pro bleme të mëdha financiare dhe skua drën e bleu përfundimisht një shqiptar Rezart Taçi dhe unë aty hu mba kursimet e një viti”.