Do mahniteni kur ti shikoni (Fotot)

243

Fotografi tepër të rralla janë realizuar në mbarë botën, të cilat kanë patur mundësi ti shohin shumë pak njerëz. Bright Side ka arritur të sigurojë pamjet e çuditshme dhe të pazakonta që përfshijnë kafshë dhe fenomene natyrore.

 

Duke nisur nga tigri i artë, peshku fluluturues dhe tek lindja e një ylberi, arrini ti gjeni në fotogaleri.

 

Ndër to përfshihet edhe një pemë Baobab e rilindur nga mbetjet e vetvetes së saj të mëparshme, emërtimi 0 euro si dhe një vezë ndryshe nga ato që jemi mësuar të shohim në përditshmëri.