Grimieri Olti Shulla ka kritikuar moderatoren Marina Vjollca gjatë emisionit ‘Glamour Zone’.

 

Teksa është pyetur se cila moderatore nuk lyhet dhe aq bukur, Olti nuk mori shumë kohë për tu menduar duke përmendur menjëherë emrin e Marinës.

 

Olti ve ne dukje se Marinës i shkëlqejnë shumë qerpikët e vendosur si dhe rrënja e saj është më e verdhë se flokët poshtë.

 

”Të gjitha në kontekstin e tyre mundohen për tu lyer bukur. Po të hysh në detaje do gjesh gjëra. Kohët e fundit kam ndjekur Marinën, dhe kam parë që kishte disa element të vegjël, mbase ka qenë faji i ndricimit, mbase ka qenë faji i trukut nuk e di. Asaj i shkëlqente pjesa e qerpikëve ku ishin ngjitur, dhe vura re që rrenja ishte më e verdhë ndërsa flokët poshtë ishin më të bardha. Kjo gjë nuk i falet as Marinës, dhe as stafit që merret, e këshillon apo e trukon‘- është shprehur make-up artisti.