Gruaja jeton e lumtur plot 40 vite me burrin e saj, Pas 40 viteve FBI e njofton atë kush është ai në të vërtet

Historia e dashurisë e Bobby And Cheryl është e bukur, por disa do të thoshin se nuk është romantike. Duke jetuar së bashku për 40 vitet e fundit, dikush do të mendonte se i kishin kuptuar të gjitha dhe do të mbante recetën e përsosur për një martesë të mirë. Në sipërfaqen që ishte e vërtetë, por kishte një detaj të veçantë në lidhje me të kaluarën e Bobby Cheryl nuk dinte absolutisht asgjë, dhe kur ajo zbuloi, ajo do të ndryshonte gjithçka. Për më tepër, ajo erdhi nga burimi më i pamundur.

 

Në Janar 2015, Cheryl Love u zgjua dhe filloi rutinën e saj të mëngjesit si zakonisht. Burri i saj, Bobby, ishte në dhomën e gjumit kur dëgjoi një trokitje në derë. “Unë e hapa atë ngadalë dhe pashë policinë që qëndronte aty,” tha ajo në një intervistë me Humans të New York.

 

“Në fillim nuk u shqetësova,” tha ajo. Cifti i martuar kishte jetuar në afërsi të një “zonje të çmendur” për vite me radhë, dhe policia vinte dhe e kontrollonte atë. Ata duhet të kenë trokitur thjesht në derën e gabuar, kishte menduar ne ato çaste Cheryl. “Por në momentin që hapa derën,” tha ajo, “dymbëdhjetë oficerë erdhën duke mu vërsulur.” Cheryl nuk e dinte akoma, por ky ishte momenti kur bota e saj do të ndërronte plotësisht në thelb.

 

Disa nga oficerët kishin letrat e pakuptueshme “FBI” të shkruara në rrobat e tyre. Cheryl nuk e dinte se çfarë po ndodhte dhe i ndoqi oficerët në shtëpinë e saj. “Ata u kthyen menjëherë në dhomën e gjumit dhe shkuan tek Bobby,” tha Cheryl.

 

Cheryl dëgjoi oficerët të pyesin: “Si quhesh?” “Bobby Love”, u përgjigj burri i saj. “Jo, cili është emri juaj i vërtetë?” ata pyeten. Burri i saj pëshpëriti diçka me një ton të heshtur. “Ju keni pasur një afat të gjatë,” u përgjigjën oficerët. Papritur, policia po vinte Bobby në pranga, ndërsa Cheryl u lut, duke e pyetur se çfarë po ndodhte. “Kjo shkon prapa, Cheryl. Ka ndodhur ende pa te takuar ty, “tha ai ndërsa u nxorrën nga dera.

 

Më pas gruaja e tij zbuloi se emri i burrit të saj nuk ishte ‘Bobby’ por ‘Walter Miller’. Gjatë intervistave të tij, ajo zbuloi se ai kishte qenë një emër shumë i njohur për shtetin pasi kishte kryer kr ime të ndryshme që kur kishte qenë i mitur. Kishte disa herë arra tisje gjatë jetës së tij, gra bitje në banka, etj.

 

Walter Miller kishte filluar të përdorte pseudonimin ‘Bobby Love’ në vitin 1977 kur ai ishte arra tisur dhe kishte shkuar në New York, duke provuar të fillojë një jetë të re. Ne New York, ‘Bobby’ kishte gjetur një vend pune, në një kafene të vogël, ku edhe u njoftua me gruan e tij Cheryl.

 

Burimet: Instagram , Facebook, New York Daily News

TE TJERA