HYRJELAJMEAKTUALITET“Ardi Veliu i implikuar në veprimtari të paligjshme”...

“Ardi Veliu i implikuar në veprimtari të paligjshme”…

Reagimet për drejtorin e Përgjithshëm të Policisë, Ardi Veliu, i cili është vënë në qendër të ákùzave, vazhdojnë.

 

Ish- ministri i Drejtësisë Partisë Demokratike, Enkelejd Alibeaj, nxjerr një dokument ku thuhet se Veliu në vitin 2002 2003, kur shërbente më policinë e Vlorës, ka qenë i implikuar në veprimtari të paligjshme.

 

Në vitin 2002 2003, kur shërbente më policinë e Vlorës, ka qenë i implikuar në veprimtari të paligjshme. Ka qenë i implikuar në lëvizjet klandestine. Ka favorizuar kóntràbàndën e naftës. Ka ndihmuar një polic për pasaporta fàllcó” thuhet në dokumentin e publikuar nga Alibeaj.

 

POSTIMI I ENKELED ALIBAEJ

Kush ka patur ndonjë shpresë sado të vogël se Edi Rama do të distancohej nga drejtori i tij i policisë, sot e ka kuptuar se Ardi Veliu dhe Edi Rama janë një.

 

“Integriteti” i Ardi Veliut, të cilit Edi Rama i ngriti lapidar sot, sqarohet në dokumentin e shërbimit sekret, që gjendet në dosjen e vetingut të Ardi Veliut. Skeda e policit që Rama dashuron, është si me poshtë:

 

“Në vitin 2002-2003, kur shërbente më policinë e Vlorës, ka qenë i implikuar në veprimtari të paligjshme. Ka qenë i implikuar në lëvizjet klàndéstine. Ka favorizuar kóntràbandën e naftës. Ka ndihmuar një polic për pasaporta fàllcó”.

 

Skedës së integritetit të policit ideal të Ramës, i mungon edhe funksionimi si shofer i tráfikantit të drógès Klement Balili apo bashkëpunimi me tráfikantin tjetër ndërkombëtar të drógès, Agron Xhafaj, prej të cilit mban sot edhe detyrën më të lartë në policinë e shtetit.

 

Mbrojtja e Ardi Veliut nuk është risi për Edi Ramën. Kështu ka bërë me të gjithë ata që i shërbejnë për pasurimin dhe pushtetin e tij të paligjshëm, nga Vangjush Dako, tek Elvis Roshi, Mark Frroku, Arben Ndoka e deri tek Agim Kajmaku e Valdrin Pjetri.

 

TE TJERA

spot_img