Ngjela ‘zbulon’ bisedën me Ramën: I thash ki mendjen, do vish në pushtet po do…

Nuk ka asnjë shans që reforma në drejtësi të bëjë hapa pas, pasi është në dorën e ekspe rtëve ndërkombëtarë. Këtij qëndrimi konsistent nuk i ikën avokati i njohur Spartak Ngjela.

 

Ai ka folur sonte në mbrëmje në Euroneës Albania dhe gjatë bisedës zbuloi edhe këshillën që i ka dhënë kryeministrit Rama në kohën kur marr ëdhënia e tij ishte ende e mirë me të.

 

“Çfarë interesi kanë të huajt të go dasin një gjyqtar që ka pronën e ligjshme? Asnjë! Rama rre zikohet njëlloj si tre kryeministrat e tjerë. Ka një gjë: Rama e mori përsipër, dy kryeministra u rrë zuan se nuk merrnin përsipër refor mën në drejtësi. Unë ja kam thënë Ramës: Ki mendjen i thashë, do vish në pu shtet, por do bësh ref ormën në drejtësi. Ky e pranoi, e dëshiron se dëshiron kjo është çështje tjetër.

 

Prob lemi është që mazhoranca nuk tërhiqet dot, sepse mazhoranca e ka provuar njëherë se çdo të thotë të jesh ku ndër Amerikës. Rama nuk ka jetë pa mazhorancën socialiste”, shtoi Ngjela.

TE TJERA