Si asnjëherë më parë, ministri Klosi zbulon sa do të zgjasë sezoni turistik këtë vit në Shqipëri

142

Për të kompensuar kohën e humbur ministri Klosi bëri me dije se sezoni turistik këtë vit do të shtyhet deri në 15 Nëntor.

 

“Për të zëvendësuar kohën e humbur, ditët e marsit, prillit, majit me kërkesë dhe të operatorëve turistikë do të shtyjmë sezonin deri në 15 nëntor në mënyrë që dhe ju të keni mundësi të paguani faturat dhe taksat”.

 

Hapësirat publike këtë vit janë të mirëpërcaktuara dhe do të ketë më shumë se vitet e tjera, duke iu dhënë mundësi qytetarëve që të përfitojnë nga vija bregdetare.