Deputeti Kostaq Papa lëshon perlën e radhës në Kuvend: Jemi një grup “xhentilmenësh” këtu

Deputeti Kostaq Papa pati një kërkesë ndaj kreut të Kuvendit Gramoz Ruçi në fillimin e seancës së sotme. Me një lutje duke e quajtur veten “xhentilmenësh”, Papa kërkoi nga Ruçi që t’i japin më tepër fjalën që të parashtrojnë idetë e tyre në Kuvend.

 

“Jemi një grup xhentilmenësh këtu dhe do të ishte mirë që të na jepej fjala më tepër dhe më lehtë”, tha Papa në Kuvend.

TE TJERA