Kujdes, nëse bojleri juaj lëshon këtë tingull ndaleni menjëherë

A e shkyçni bojlerin para se të hyni në vaskë? Ja kur përbrën rrezik.

Në rast të ngrohjes së pakontrolluar të ujit, të cilën mund ta identifikoni sipas tingëllimës dhe vlimit të ujit që lëshohet nga bojleri, e para gjë çfarë duhet të bëni është që të ndërprisni energjinë elektrike, aq më parë nëse në termometër shihni temperaturën e lartë, transmeton lajmi.net.Energjinë elektrike mund ta shkyçni edhe nëpërmjet ndërprerësit i cili furnizon bojlerin.

Në rast se nuk ka ndërprerës të tillë, shkyçni siguresën në të cilën është i lidhur bojleri.Nëse bojleri është krejtësisht në rregull (nuk ka tela të zhveshur të cilët varen jashtë, nuk pikon ujë i cili lag ndonjërin tel etj.) dhe nëse tokëzimi është realizuar si duhet, atëherë është krejtësisht e sigurt ta lini bojlerin të lidhur në rrymë.Rryma mund t’ju godasë nëse gjatë dushit është i aktivizuar bojleri i cili ka tokëzim të gabuar.

TE TJERA