Ndodh ajo që nuk pritej me motin, bie sërish borë në Shqipëri

172

Ulja e temperaturave gjatë ditës së sotme ka sjellë dhe reshje dëbore në Shqipëri, çka është e pazakontë për stinën në të cilën ndodhemi pasi edhe pak ditë dhe hyjmë zyrtarisht nëstinën e verës.

Ulja e temperaturave ka sjellë dhe reshje dëbore në malet e Çermenikës në zonën e Librazhdit

Lexo edhe:   ADEMI: QEVERIA SHOW NË SHKODËR PËR BYPASSI-N, RRENA DITËN PËR DIELL MBI PROJEKTIN