“Atje nuk pj#rdh njeri për diktatorët”, Julian Deda tregon qytetin ku mund të festohet nesër pa kufizime nga pandemia

379

Aktori shkodran i humorit, Julian Deda, ka reaguar përmes një postimi në rrjetet sociale për mbylljen e vendit gjatë fundjavës.

Deda ka thënë se nuk ndodh në asnjë vend të botës që njerëzit të izolohen për festën e Bajramit.

Drejtori Artistik i “Klanifornia”, thotë se tashmë gjithë bota është hapur dhe ironizon Ramën duke thënë ky nuk është mirë përfundimisht. Në fund Juli i fton të gjithë besimtarët myslimanë të festojnë në Shkodër, sepse sipas tij vetëm ata nuk pj#rdhin për diktatorë.