Rama-Meta-Berisha live në emisione: Rama mund thellë kundërshtarët në garën për audiencë

163

Kryeministri Rama,Presidenti Meta dhe ish-kryeministri Berisha kane qene sonte live ne 3 emisione te ndryshme.

Secili ka qene live edhe ne Facebook, ne faqet perkatese. Me poshte po ju sjellim se sa audience ka patur secili.