Historia e “ndaluar e dashurisë” që e çoi në bur gun e të sëmurëve mendorë, Enea përballet me nënën e tij

171

Rubrika “Shihemi në gjyq”, në Tv Klan vendosi përballë njëri-tjetrit djalin dhe nënën e tij. Shkak është bërë një histori dashurie, e cila ka shkaktuar mjaft probleme në jetën e tyre.

Enea kur ishte 25 vjeç u dashurua me një vajzë, e cila ishte vetëm 17 vjeç. Kur familja e mori vesh lidhjen e tyre, jo vetëm që e kundërshtoi, por edhe e aku zoi Enean për përn djekje. Pasi del nga parabur gimi, prokurori vendosi ta çojë në Institutin e Mjekësisë Ligjore.

Enea për 27 muaj ka qëndruar në institucionim e vuajtjes së dënimit, pikërisht aty ku shkojnë individët, të cilët dalin nga mjekësia ligjore me aktin e ekspertimit si të sëmurë mendor.