VIDEO – “Ua trettë Zoti farën…”, Lek Plepi shpérthen në mállkime publike ndaj Edi Ramës e Sandër Lleshajt…

302

Lek Plepi ka shpérthyer në mállkime ndaj kryeministrit Edi Rama dhe ministrit të Brendshëm Sandër Lleshjat, për dhúnën e policisë ndaj qyetarëve të páfàjshëm në shesh.

Lek Plepi shprehet se pasi i mbylli njerzit për dy muaj me rradhë, tashmë ki marre zvarrë nëpër sheshe, pa asnjë të drejtë.

“Ej po çfarë po ndodh në kryeqytet mo O Edi Rama, o antinjërëzor, o anti shqiptar, o serb, o i pabesë, o Sandër Leshi. Po ku i merrni këto të drejta për të dhënë këto urdhra mor po si tërhiqet robi zvarrë i mbyllët dy muaj brenda e tani i merr zvarrë nëpër shesh O paçi zi e më zi

O jua trettë zoti farë, ça jeni ju mor, mos paçi farë mrapa. O paçi zi e më zi në familjet tuja. Mos ua ndaftë zoti lotin dhe dhuimbjen. Ua trettë zoti farën, zoti ua trettë farën o Sandër Leshi o Edvin K#rva. Ua tretë zoti farën”, shprehet Lek Plepi.