Zgjidh një mace dhe zbulo çfarë kërkon nga një lidhje

289

A keni menduar ndonjëherë që kafshët shtëpiake që ne zgjedhim të na shoqërojnë në jetën tonë kanë shumë lidhje me llojin e dashurisë që na nevojitet?

Në fakt, kafshët shtëpiake, qen ose mace, vijnë për të na dhënë një dozë shtesë dashurie dhe shoqërie dhe kjo tregon shumë për ne. Ajo që na duhet, lloji i dashurisë që kërkojmë.

Prandaj, me këtë provë mund të mësoni shumë për marrëdhëniet tuaja dhe ato që kërkoni nga partneri i jetës suaj. Zgjedhja juaj mund të tregojë shumë për këtë aspekt!

1. Aventurë
Nëse keni zgjedhur macen e zezë, padyshim që nuk ju intereson se çfarë thonë të tjerët. Epo, macet e zeza kanë një reputacion të keq. Sidoqoftë, nuk ju intereson se çfarë thonë të tjerët: ndiqni zemrën tuaj kudo që të shkoni. Prandaj, ju jeni duke kërkuar për një partner aventuresk, i cili gjithashtu pëlqen të shkelë pak rregullat. Një person me të cilin do të mundeni të udhëtoni në vende ekzotike, mund të luani sporte ose thjesht, me të cilin të ndani një jetë aventureske me të.

2. Besnikëria
Nëse keni zgjedhur macen Persiane, ju jeni një person i sjellshëm, i cili pëlqen të ketë një jetë të qetë dhe të ekuilibruar. Ashtu si këto mace, ju jeni të dashur dhe të sjellshëm. Ajo që prisni në çift është besnikëria e pastër. Dikush që është gjithmonë me ju dhe për ju. Ashtu si këto mace, ju doni të jeni qendra e jetës së partnerit tuaj.

3. Ndjeshmëria
Nëse keni zgjedhur macen e tretë, kjo sepse ju jeni një person që keni shumë empati me mjedisin. Kështu që ju duhet të keni dikë pranë jush që ka një ndjeshmëri të ngjashme me tuajën. Ndoshta, do të ishte mirë që ju të gjeni dikë me karakter të fortë, i cili mund të marrë vendime. Por kjo, në të njëjtën kohë, mund të ndajë me ju emocionin e një peizazhi të jashtëzakonshëm, për të dëgjuar një pjesë muzikore ose për të lexuar një libër të mirë.

4. Liria
Më në fund, nëse keni zgjedhur macen e fundit, kjo do të thotë se ju jeni një person shumë i pavarur. Ju po kërkoni një partner që ju shoqëron në marrëzitë tuaja, por edhe ai që lë hapësirë për individualitetin tuaj. Ju nuk jeni një nga ata që nuk mund të jeni vetëm. Ju vendosni të jeni me dikë vetëm kur jeni të sigurt se ai është personi i duhur. Por edhe nëse e gjeni, keni nevojë për momentet tuaja të pavarësisë. Prandaj, partneri juaj ideal është i pavarur nga ju.