Angela Martini bisedë me ‘vjehrrin’: Dua të martohem me djalin për paratë e tua!

169

Modelja e njohur Angela Martini, ditën e sotme ka publikuar videon e parë në rrjetin që tashmë po përdoret pothuasje nga të gjithë ‘Tik-Toku’.

- PUBLICITET -

Modelja bukuroshe është vendosur në rolin e Lorelei Lee nga Marilyn Monroe në filmin “Gentlemen Prefer Blondes”, e cila komunikon me babanë e djalit më të cilin do të martohet.

Në bisedë ata flasin rreth parave dhe dashurisë, ku vihet re sa vjehrri i ardhshëm nuk e beson se do të martohet me të birin nga dashuria por për paratë. Ndërkohë Angela fillimisht e ka mohuar dhe më pas ka thënë se ajo do të martohet me për paratë e babait të djalit.

Biseda e plotë

“Mund ta bindësh atë idiot që e do, por nuk më bind dot mua,” i thotë ai.

“Shumë keq sepse unë e dua atë,” vazhdon Angela.

Babai i djalit: “Sigurisht për paratë e tij”.

Angela: “Jo, sinqerisht”.

Babai i djali: “Për çfarë doni të martoheni atëherë me të?”

“Unë dua të martohem me atë për paratë e juaja”, thotë Angela, nën zërin e Marilyn.

- PUBLICITET -