A është fejuar? Moderatorja shqiptare tregon unazën në mes të emisionit dhe zbulon të vërtetën

160

Rubrika “Trotuar” në emisionin “E Diell”, trajton tema shumë interesante, të cilat shpesh janë pikëpyetje që ngrenë vetë njerëzit.

- PUBLICITET -

Këtë herë po diskutohej për temën “Lotët/ Dobësi apo Manipulim”, për një moment drejtuesi i emisionit Edi Manushi, devijoi nga debati dhe ngacmoi Nevinën në lidhje me një unazë që mbante në duar, duke e pyetur se mos është fejuar.

Këtë pyetje moderatorja bukuroshe e priti mjaft mirë dhe tha që jo, por duke qenë se publiku e pyet shpesh se kur do të martohet, unazën e ka vendosur si një aksesor zbukurues, por edhe për t’i bërë qejfin të gjithëve.

- PUBLICITET -