U bllokuan në pus, humbin jetën tragjikisht dy nipërit dhe xhaxhai

145

Ka shkuar në tre numri i vik timave që kanë humbur jetën trag jikisht në Berat, ditën e sotme, teksa ishin duke pastruar një pus.

3 persona, anëtarë të një familjeje janë bll okuar në pus, e për pasojë kanë ndë rruar je të. Në pus ishin duke punuar xhaxhi dhe dy nipërit e tij. Fillimisht kanë humbur je tën trag jikisht Gentjan dhe Kamber Hoxha, nipi dhe xhaxhai.

Ndërkohë, Neimi, ka humbur je tën rru gës për në spi tal. I pari që hyri në pus ishte 77-vjeçari Kamber Hoxha, pasi donte të pas tronte pusin, por për fat të ke q mbeti i bllo kuar bre nda. Për ta shpëtuar hyri Gentjani, i cili fatke qësisht ndë rroi je të.