Altin Ndoci nuk shkoi vetëm në varrimin e dy vëllezërve, çfarë zbuluan kamerat e sigurisë?

1128

Në një intervistë të dhënë ditën e sotme, gazetari i njohur, Artan Hoxha ka rrëfyer detaje lidhur me dinamikën e vr asjes së dy vëllezërve në Durrës.

Hoxha ka shpjeguar edhe motivin e vërtetë të pranisë së Altin Ndocit në ceremoninë mortore të dy vëllezërve.

Sipas tij, Altin Ndoci nuk ka qenë në ceremoninë mortore të dy vëllezërve Besmir dhe Viktor Haxhia për t’u shprehur ngushëllime familjarëve, por për një tjetër arsye.

Ai ka rrëfyer se Ndoci ka shkuar aty për të zbardhur gjurmët, për të kuptuar nëse ndonjë nga familjarët kishte kuptuar se kush ishte ai, apo nëse kishin ndonjë dyshim në lidhje me autorët.

Madje gazetari ka shtuar se Altin Ndoci nuk ka qenë vetëm në v arrim, dhe se nga kamerat, është zbuluar se në ceremoni dhe në të tretat, kanë qenë edhe dy persona të tjerë për ngushëllim, me origjinë nga jugu, dhe që nuk kishin lidhje të afërt me vik timën.

Fakti që Altin Ndoci ka qenë në ceremoninë mortore, nuk ka shprehur vërtet ngushëllime. Ai ka qenë edhe në të tretat, dhe arsyeja ka qenë për të zbuluar ndonjë informacion. Për të parë se çfarë kanë kuptuar familjarët. Sepse do s’do një nga familja e thotë një lloj dyshimi. Madje janë mbledhur edhe kamerat e sigurisë. Dy persona të tjerë që kanë qenë në ceremoni janë shoqëruar, sepse dyshohet se edhe ata kanë qenë për të njëjtat arsye si Ndoci. Janë me origjinë nga jugu, nga Vlora të mos gaboj dhe nuk kishin lidhje me vik timat.