A është e mundur? Të gjithë kemi pastruar dhëmbët në mënyrë të gabuar

205

Një video në TikTok në të cilën një grua shpjegon metodën e pastrimit të dhëmbëve të burrit të saj ka shkuar virale dhe ekspertët e dhëmbëve kanë komentuar të thonë që është mënyra ‘e duhur ’për ta bërë atë.

Çdo mëngjes kur ngrihemi dhe çdo natë para se të shkojmë në shtrat, pastrojmë dhëmbët, transmeton lajmi.net.

Është një pjesë e rutinës sonë të përditshme që ne kemi bërë çdo ditë. Por a keni ndaluar ndonjëherë të mendoni se mund ta bëni gabim?

Epo, sipas një videoje virale në TikTok, metoda jonë e përditshme për pastrimin e dhëmbëve është gabim.

Një burrë me shëndet të shkëlqyeshëm të dhëmbëve ndau mënyrën “e saktë” për të pastruar dhëmbët me gruan e tij, dhe ajo vendosi të ndajë këshillat e tij kryesore me njerëzit në rrjetet sociale, dhe madje dentistët ranë dakord me mendimit e tij.

Ajo tha: “Burri im ka ruajtur një sekret nga unë, ai thotë se mënyra e duhur për të larë dhëmbët tuaj është që së pari të shpëlani me një alkool për dhëmbë, më pas t’i pastroni, pastaj të përdorni pastën dhe pastaj të përdorni zbardhuesin e dhëmbëve”.