PD Ramës: Harxhon kohën për të aktruar si kloun

126

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Edmond Spaho e ka cilësuar aktrim prej kllouni përgjigjen e kryeministrit Rama për akuzat e opozitës.

Megjithëse video-mesazhi kishte nota të theksuara satirike, aty paraqiteshin shifrat e vërteta sipas qeverisë, por PD kërkon sërish publikimin e kontratave të tenderave.

Sipas ish-deputetit Spaho publikimi i tyre do të nxjerrë në pah “vjedhjen që kryeministri dhe qeveria e tij kanë bërë dhe në këto kohë krize”.

Statusi i plotë i Edmond Spahos

Rama dhe qeveria e tij vazhdojnë të tallen dhe të përqeshin shqiptarët.

Në ditët më të vështira për qytetarët, ai harxhon kohën për të bërë montuar video dhe aktruar si klloun.

Në fakt i mjaftojnë 2 minuta që të publikojë kontratat e tenderave sekretë. Kaq mjafton që t’u përgjigjet seriozisht denoncimeve të PD dhe të mediave dhe që shqiptarët të njihen me vjedhjen që kryeministri dhe qeveria e tij kanë bërë dhe në këto kohë krize.

Shqiptarët sot nuk kanë marrë ende ndihmën që qeveria ka për detyrim ligjor t’ua japë. Varfëria kërcënon çdo ditë e më shumë familjet dhe zbraz tavolinat e shqiptarëve. Bizneset po falimentojnë dhe papunësia po rritet çdo ditë. Por Edi Rama dhe qeveria e tij nuk e kanë fare në plan të merren me hallet e shqiptarëve. Halli i tyre i vetëm është të ruajnë paratë e oligarkëve.

Shqiptarët vuajnë, ekonomia vuan, Edi Rama bën kllounin dhe sulmon opozitën për të fshehur varfërinë dhe krizën ekonomike që po pllakos çdo ditë e më shumë mbi qytetarët dhe Shqipërinë.