FOTOT/ Mashtrimet me blerjet online, njerëzit shokohen nga ajo që ju vjen

124

Blerjet onli ne janë kthyer në “trendin” e fundit në të gjithë botën.

E teksa ka avantazhe, si për shembull shmangni grumbullimet e shumta te dyqani dhe e porosisni lehtë nga shtëpia, nga ana tjetër ka edhe disavantazhe!

Ju asnjëherë nuk jeni i sigurt nëse malli që keni porositur është ashtu siç ju e keni parë në foton në internet.

E kjo ndodh shpesh me veshjet.

Për këtë arsye, “Bright Side” ka postuar disa foto ku njerëzit janë zhgënjyer shumë nga blerja onl ine.