HYRJELAJMEPOLITIKËA do të shkarkohet Ilir Meta si president në 2020? Artan Hoxha...

A do të shkarkohet Ilir Meta si president në 2020? Artan Hoxha publikon pamjet

Gazetari investigativ, Artan Hoxha ka komentuar ‘armëpushimin’ mes kryeministrit Edi Rama dhe presidentit Ilir Meta. Hoxha publikon videon humoristike dhe pyet se cili do të jetë fati i mëtejshëm i Komisionit Hetimor Parlamentar.

Shkrimi i Artan Hoxha:

“Vishu Berti, vishu….

Pas “mirëkuptimit” të dashurisë se fundit Rama-Meta, cili do jetë fati i mëtejshëm i Komisionit Hetimor Parlamentar “Për kontrollin e ligjshmërise se veprimeve të kryera nga ana e Presidentit të Republikës” – ka shkruar ai.

TE TJERA

spot_img