Pse nuk jeni te lumtur në dashuri? Zgjidh një diamant dhe zbulojeni

179

Duhen shumë gjëra për ta bërë një marr ëdhënie dashurie të bukur, por jo gjithmonë mund të identifikojmë saktësisht atë që na mungon. Mësoni se çfarë është ende e nevojshme për të zhvilluar ose përsosur për një marrë dhënie të lumtur. Diamantet e paraqitura janë të gjitha të bukura, por cili ju pëlqen më shumë? Merrni ca kohë të mendoni dhe të udhëzoheni nga intuita. Pasi të zgjidhni diamantin tuaj të preferuar, vazhdoni të lexoni tekstin për të zbuluar përgjigjen që ju zbulon gjithçka për ndjenjat tuaja!.

 

Diamanti i argjendtë, ajo që ju duhet të zhvilloni për të qenë të lumtur në dashuri është pjekuria. Ju mund të jeni të pjekur në fusha të tjera të jetës, por kur bëhet fjalë për dashurinë, mund të lini për të dëshiruar. Besoni se personi tjetër duhet vetëm t’ju pëlqejë dhe t’i vendosë mënjanë të gjitha qëllimet për të qenë me ju. Kur ta kuptoni që një marrëdhënie shkon shumë më tej kur partnerët kanë qëllimet e tyre, dyert e dashurisë do të hapen për ju.

 

Diamanti blu, dashuria forcohet kur të dy njerëzit janë gjithmonë të pranishëm për njëri-tjetrin dhe ndajnë çdo moment të jetës së tyre. Nëse doni të përqendroheni vetëm në veten tuaj, mos filloni një marrëdhënie, sepse personi tjetër meriton më të mirën tuaj, dhe jo të atë që mbetet nga ju.

 

Diamanti i gjelbër, ajo për të cilën duhet të punoni për të qenë të lumtur në dashuri është xhelozia. Kjo ndjenjë është një faktor klasik i ndërprerjes së marrëdhënieve dhe mund të motivohet nga disa faktorë: traumat e marrëdhënieve të së kaluarës, traumat e fëmijërisë, pasiguria, etj. Xhelozia është pjesë e jetës sonë kur na pëlqen dikush, por kur arrin nivele kritike, mund të shkaktojë dëme të pariparueshme. Xhelozia është toksike, shkatërron marrëdhëniet e lumtura dhe dashuritë. Ju meritoni shumë më tepër. Punoni në besimin tuaj dhe do të jeni shumë më të lumtur dhe më të sigurt në të gjitha fushat e jetës.

Lexo edhe:   I shkëlqyer edhe në “matematikë”, si stërvitet heroi me katër putra që shpëtoi jetë në Durrës (Video)

 

Diamanti rozë, disponueshmëria emocionale është ajo që ju pengon. Ju mund të besoni se jeni shumë i interesuar për personin tjetër, por brenda vetes nuk ndiheni të aftë të jetoni një marrëdhënie. Përvojat tuaja të së kaluarës ju kanë bërë që të ndërtoni një mur rreth zemrës suaj dhe tani nuk dini nëse doni ta shkatërroni atë. Kuptoni: për të jetuar dashuri të shëndetshme, duhet të jeni të sigurt që e dëshironi vërtetë atë. Disponibiliteti emocional është serioz dhe duhet të kujdeseni që të mund të ndërtoni një histori të lumtur me dikë.