A jeni engjëll kujdestar i zbritur në tokë? Shenjat që mund t’ju bëjnë ta kuptoni

289

Le të shohim se si të kuptoni nëse jeni një engjëll kujdestar tokësor përmes vëzhgimit të gjashtë shenjave pa ekuivoke që do t’ju bëjnë të kuptoni.

 

Ka disa shenja që do t’ju zbulojnë se ju jeni një engjëll kujdestar që ka zbritur në tokë. Në këtë rast, ju keni cilësi të shkëlqyera si dhuratë, përfshirë atë të dëshirimit për të mbrojtur gjithmonë njerëzit që ju doni.

 

Para së gjithash, ju jeni gjithmonë të dobishëm për të tjerët. Kur të dashurit tuaj janë në telashe, ata gjithmonë e dinë që ju jeni atje për t’i ndihmuar ata. Ju gjithmonë e bëni atë natyrshëm, pa pasur një qëllim të dytë. Ju e bëni atë vetëm sepse i doni ata dhe jeni të gatshëm të bëni gjithçka për ta.

 

Ju jeni një person i ndjeshëm, emocional që di se kur të mbështesni të tjerët dhe kur është koha të jeni të fortë. Ju jeni aty kur njerëzit e tjerë ju tregojnë për ngjarjet e tyre personale dhe kjo është gjithnjë e më e rrallë në shoqërinë e sotme.

 

Ju jeni një subjekt intuitiv, pasi jeni i lidhur me natyrën dhe ndiqni atë që tregon për ju. Prandaj, respektoni gjithçka që ka krijuar Zoti. Ju jeni të vetëdijshëm që keni një qëllim fisnik të vendosur në jetën tuaj. Kështu që gjithmonë përpiqeni të bëni gjënë e duhur në çdo veprim ose fjalë.

 

Sa herë vendosni të mirën e të tjerëve përpara tuajin. Asnjëherë nuk keni frikë të jeni vetëm. Kjo sepse e dini që nuk do të jeni kurrë vetëm. Të gjithë kemi një engjëll kujdestar pranë nesh.

 

Në këtë epokë moderne të shpejtësisë, nuk gjen asnjë kuptim. Për ju, megjithatë, jeta duhet të ketë një fund. Prandaj përpiquni të keni një qëllim më të lartë se shumica e njerëzve.